Kassesystem

Systemet kræver kun en skærm, og det er lige meget om det er en tablet, computerskærm eller en smartphone, systemet kan køre på alle skærmtyper.

Salg

Nemt og overskueligt salgsværktøj

Salg-siden viser alle oprettede varer delt op under kategorier. Vælg en vare for at tilføje den til kurven. I kurven er det muligt at tilføje en kommentar til varen.

Tjeneren kan hurtigt vælge, hvilken kasse salget skal registreres i.

Alle varer kan oprettes med 2 priser; serveringsprisen i huset, eller prisen ud af huset. Skift hurtigt mellem priserne under kurven.

Markér bestillingen som leveret, så oprettes der ikke en bestilling til kokken eller tjeneren efterfølgende.

Salg

Overskuelig betalingsside

Under betalingssiden, vælges betalingsform; kontant, kreditkort eller værdikupon. Det er mulig at vælge flere betalingsmuligheder på samme bestilling.

Ved valg af værdikupon, skal kunden åbne App'en, dernæst indløse sin kupon, og herpå vise tjeneren koden, og beløbet svarende til værdien på kuponen fratrækkes nu bestillingen og kuponen fjernes i App'en.

Værdikuponer oprettes af restauranten selv, og sendes elektronisk til kunder som bruger App'en.

Hjælper tjeneren

Føj til

Vælges ”Føj til” kan bestillingen tilføjes til et bord, Værelse, Kredit (en kunde som er oprettet, og må købe på kredit), ansat eller et selskab.

Hjælper tjeneren

Valgmuligheder

Vælger tjeneren f.eks. en steak, spørger systemet ind til hvilken sauce (hvis der er oprettet flere valgmuligheder).

Hjælper tjeneren

Tilbehør

Hvis der på staeken er valgt at der kan vælges tilbehør, giver systemet tjeneren mulighed for til eller fravalg af tilbehør.

Hjælper tjeneren

Tilberednings muligheder

Systemet husker tjeneren på at få kunden til at tage stilling til tilberedningen af den valgte steak.

Hjælper tjeneren

Føj til

Vælges ”Føj til” kan bestillingen tilføjes til et bord, Værelse, Kredit (en kunde som er oprettet, og må købe på kredit), ansat eller et selskab.

Hjælper tjeneren

Valgmuligheder

Vælger tjeneren f.eks. en steak, spørger systemet ind til hvilken sauce (hvis der er oprettet flere valgmuligheder).

Tjeneren

Bestillinger som er klar til servering

Her vises alle bestillinger, som er klar til at blive serveret. Alle varer som er oprettet uden krav om forberedelse, kommer direkte på listen. Varer, der skal tilberedes i køkkenet, kommer først på kokkens liste, og når kokken har market dem ”klar”, kommer de på tjenerens liste.

Når der er tilgået en ny bestilling afgivet af en selvbetjeningskunde inde i app’en, blinker ikonet for tjeneren i topbaren. Når tjeneren har markeret bestillingen som ”set”, stopper den med at blinke.

Når bestillingen er serveret, markeres den af tjeneren som klarmeldt, og den forsvinder fra listen.

Kokkens ordrer

Giver køkkenpersonalet et godt overblik

På kokkens skærm vises alle bestillinger. som er oprettet med krav om tilberedelse. Når kokken har tilberedt retterne på bestillingen, markeres de som ”klar”, og de kommer nu på tjenerens skærm som ”klar til servering”.

Kokken kan udvælge bestillinger, som kokken har gjort klar til servering, og gemme resten til senere, hvis bestillingen f.eks. indeholder både forret og hovedret.

Kokken kan i bunden af bestillingen se, hvor lang tid der er gået siden modtagelsen, samt fra hvilken tjener den er tilgået.

Vi giver dig det fulde overblik over din restaurant
Du kan samle flere systemer i et nemt og brugervenlig system, det giver effektivitet

Bestillinger fra App

Godkend eller afvis

Alle bestillinger der kommer via App’en, vises i en liste her. Nu kan en medarbejder enten godkende eller afvise bestillingen, eller respondere med en alternativ dato/tid.

Når bestillingen er godkendt, får kunden en notifikation med en bekræftelse på tid, dato, vare og pris, og bestillingen sendes videre til kokken eller en tjener.

Bord bookinger

Find hurtigt et ledigt bord

I kalenderen kan der hurtigt dannes et overblik over, hvilke borde der er reserveret, og hvilke der er ledige.

Kommer der en kunde ind fra gaden, oprettes der en booking manuelt. Alternativt kan man under salg tilføje en bestilling til et bord: Er bordet ledigt, oprettes der automatisk en booking på bordet med betegnelsen ”fra gaden”. Standard booking dækker 1,5 time.

Bord

Afslut et bord

Her vises alle varer, som er tilføjet bordet. Der kan udskrives en regning, som kan afleveres til kunden. Det er muligt at splitte regningen mellem flere splejsende gæster, herunder kan de forskellige gæster vælge hvilke at de til bordet leverede varer, de forskellige skal betale for.

Værelses håndtering

Find hurtigt et ledig værelse

Her vises værelses-reservationer i kalenderen, eller i værelsesoversigten. Klik på et værelse for at lave check in, eller check ud. Klik på ”afregn” for at se leverancer til værelset eller for at afslutte opholdet. Det er muligt at splitte regningen og at lade forskellige gæster vælge hvilke dele af regningen, de hver især skal betale for.

Arrangementer

Hold styr på arrangementerne

Her kan du oprette et tilbud på et arrangement, indtaste dato, klokkeslæt, udpege de ansatte, som skal køre arrangementet, udpege lokale, angive antal gæster, beskrivelse af menuen samt priser m.v.

Send efterfølgende tilbuddet til kunden pr. mail. Når kunden accepterer, oprettes arrangementet i kalenderen, og vises i listen over godkendte arrangementer – med accepten bliver det udpegede personale automatisk sat på opgaven i arbejdskalenderen.

Arrangementer

Afslut et arrangement

Inde på arrangementet ses alle oplysninger. Det er muligt via salg, at tilføje arrangementet ekstra varer, som tilføjes som udstående.

Når arrangementet afsluttes, kan hele beløbet afregnes på en gang. BOB logger dato, tid samt hvem der har tilføjet ekstra varer til et arrangement, så BOB kan dokumentere salget.

Kalender

Hold styr på dine aftaler

Her oprettes de gøremål, der skal udføres på en given dag.

Personale håndtering

Vagtplaner

Her kan du registrere en vagt, eller du kan notere, at en medarbejder har ferie, eller er syg, så planlægningen af bemandingen kan ske hurtigt, nemt og overskueligt.

Medarbejderne kan selv bytte deres vagter inde i systemet, men et vagtbytte skal altid godkendes af en leder, inden det træder i kraft.

Personale håndtering

Time-registrering

Medarbejderne kan selv gå ind og registrere deres timer. Det giver lederen mulighed for straks at gøre indsigelse, hvis lederen er uenig.

Personale håndtering

Time oversigt

Når der skal køres løn til de ansatte, kan alle registrerede timer ses på hver enkelte medarbejder. BOB kan også vise, om medarbejderen har købt varer på regning. Du markerer blot de timer, der skal udbetales og fratrækker de varekøb, der skal modregnes. Så trykker du ”AFREGN” for at fjerne dem fra listen over ikke afregnede timer eller udestående kredit på køb.

Opskrifter

Ens retter

Opret alle opskrifter her, så alle hurtigt kan finde dem igen, og så alle kokkene kan lave retterne på den samme måde. Det hjælper også en ny kok hurtigere i gang.

Dashboard

Giver dig overblikket

Se her et hurtigt overblik over dagens reservationer, arrangementer og hvilke medarbejdere, der er på arbejde.

Overblik

Rapporter

Se åbne og lukkede kasserapporter. Her dokumenteres alle ind- og udbetalinger med dato, tid, medarbejder, beløb ind og beløb ud af kassen. Her kan du også registrere det, hvis der tages penge ud af kassen, som køres i banken, eller anvendes til indkøb eller udlæg.

Overblik

Statistikker

Få et hurtigt overblik over hvordan de forskellige varer sælger. Hvad sælger bedst – og hvornår? Du får værdifuld data, som du kan navigere ud fra for at optimere din forretning. Du kan også se statistikker over værelsesudlejning, bordreservationer, omsætning, arrangementer, take-away samt ordrer fra bestillings-app’en.